24h päivystys - 040 747 4967

Palvelut - Suomalainen Putkimies Oy

Esimerkkejä tyypillisistä töistämme

Boilerin vaihto

www.lamminvesivaraaja.fi Lämminvesivaraajan vaihto päivän tai kahden varoitusajalla sekä pysty- että saunavaraajille. Vuototapauksissa paikalle päästään heti. Pystyvaraajan vaihtohinta PK-seudulla noin 950+650+50e =1650€ sis alv24%. Myös Tampereen, Hämeenlinnan Riihimäen ja Hyvinkään talousalueilla.


APK:n irrotus ja asennus

www.astianpesukoneen-asennus.fi Tiskikoneiden irrotukset, tulppaukset ja asennukset. Keskimääräinen hinta 120€. Ylivuotoallas 15-25€, kosteushälytin 25€.


Säiliöiden purku

www.oljysailio-poisto.fi Öljysäiliöiden ja vesitankkien poisto. Puramme sisäsäiliöt mekaanisesti ilman tulitöitä hajutaakan minimoimiseksi. Ulkosäiliöitä kaivamme esiin myös käsin ja pilkomme maan alla, jos maisemointi ei salli kaivinkoneen käyttöä. ”Miljoonalaatikostamme” voit kysyä varaosia myös vanhoihin kattila/säiliömalleihin, joita ei löydy enää kaupoista.


Pensasaidan leikkaus ja puunkaato

www.pensasaidan-leikkaus.fi Teemme pensasaidoille vuosileikkauksia, nuorennusleikkauksia, alasleikkauksia sekä ylöskaivuuta. Lisäksi kaadamme salaojaprojektien tms. tieltä taajamissa hankalia puita sekä tiputamme puita ylöskiipeämällä, jos tilaa ei ole kaataa. Huom! Raivaus- ja kaupunkimetsurintöitä on monesti helpompi tehdä talviaikaan!


Hanojen ja altaiden vaihdot

www.plumber.fi Erilaiset hanojen, lavuaarien ja tiskialtaiden vaihdot usealla eri palvelukielellä. Voimme järjestää laajempiin putkiremontteihin tai linjastosaneerauksiin myös pelkän KVV:n (Kiinteistön Vesi- ja Viemäröinnistä vastaava teknikko) valvojaksi.


Vesivahinkosaneeraukset

Kosteusmittaukset, lämpökuvaus dokumenttitason IR-kameralla, vesi- ja sähköjohtojen kuvantamiset ennen rakenteiden piikkaamista auki sekä purkutyöt tehokkaita asbesti-imureita käyttäen.


Laitteistojen haalaukset

Vanhojen laitteistojen poiskuljetus ja kierrätys sekä uusien lämpöpumppujen sisäänhaalaus haastavillakin reiteillä. Uudet maalämpöpumput painavat harvoin yli 330kg, mutta vanhojen laitteistojen paino edellyttää usein purkamista, koska tekniset tilat on rakennettu jälkeenpäin pannujen ympärille.


Öljysäiliöiden tarkastus

Tukes-lupa: 213944-001 Pohjavesialueilla polttoöljysäiliöt pitää tarkastaa 5 vuoden välein. Lämmitysmuotoa vaihtaessa maalämpöön, vesi-ilmalämpöpumppuun tms. öljy pitää hävittää ja säiliö lopputarkastaa.


Autojen maahantuonti & yliteippaus

Tuomme museoautoja maahan ja entisöimme tai kustomoimme niitä. Teippaamme sekä autoja että vesikalusteita sisustustöinä. Yhteistyössä Restyling Point Oy: www.restyling.fi